HANDELSBETINGELSER

Opdateret: 14/01-2022

Disse handels- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver aftale mellem CPHS og kunden. Det anbefales, at de som kunde læser betingelserne grundt igennem inden et køb. Køb af en service kan ske via mail kontakt formular eller webshoppen på hjemmesiden. Kun ved skriftlig accept fra begge parter (CPHS & kunden), kan handels- og leveringsbetingelser fraviges. Almindelige handels- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med CPHS, CVR-nummer: 41520051

1. Generel information

1.1 Leverings- og handelsbetingelser gælder uanset om kunden bestiller produkter og/eller tjenesteydelser hos CPHS skriftligt, pr. telefon, e-mail, eller via cphs.dk eller på anden måde, uanset kommunikationsform medmindre andet er aftalt mellem CPHS og kunden.

2. Tilbud

2.1 Alle tilbud som er aftalt med CPHS har en gyldighed på 14 dage fra den dag aftalen er indfundet både mundtligt eller skriftligt, medmindre andet er aftalt mellem CPHS og kunden.

3. Vores produkt

3.1 CPHS udvikler og leverer hjemmesider og webshops baseret på CMS (Content Management Systemet) WordPress, samt webshops udviklet i WooCommerce. CPHS udarbejder og udvikler hjemmesider og webshops, så kunden kan gå fra ide´ til et fuldt funktionelt produkt, så kunden ender ud med en færdig løsning, som de er klar til at kunne bruge til deres virksomhed. CPHS yder også almen IT Support eller i forbindelse med hjemmeside, som er oprettet af CPHS. Dette kan være i form af abonnements aftaler eller klippekort løsning.

3.2 En løsning fra CPHS indebærer de funktionalitet ér og muligheder som CMS Systemet WordPress, og shopmodulet WooCommerce indebærer, såfremt der ønskes funktionalitet, som standarderne ikke inkluderer. Vil det være at betragte som arbejde uden for vores standardaftaler og priser, og vil betragtes som et tilkøb. Kan være i form af tredje parts plugin eller køb af billeder eller video.

4. Betaling

4.1 Alle oplyste priser er angivet i valutaen danske kroner og faktureres uden moms.

4.2 Betalingen skal seneste foregå den dag, som er fremsendt af fakturaen, som angiver sidste betalingsdato. Som udgangspunkt har en forfaldsdato 8 dage efter fremsendt faktura. Medmindre andet er aftalt.

4.3 Ved ordre over 5.000 kr. uden moms. Faktureres der i to rater. 1. Rate (50%) betales over webshoppen på hjemmesiden, når opgaven igangsættes og 2. rate (50%) plus eventuelt tilkøb af ekstra plugins, billeder eller video, faktureres med faktura, som tilsendes via mail, når kunden har godkendt det endelige produkt.

4.4 Ved betaling efter betalingsfristen på de 8 dages forfald tilskrives der en rentetilskrivning på 1,75% pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr på 100,- DKK

5. Hosting

5.1 Vi anbefaler Simply som hosting til webhotel, et webhotel, hvorpå kundens hjemmeside kan ligge og være tilgængelig. Kunden afholder selv betaling af dette.

5.2 Registreringen af domænenavn sker ved tredjepart og er først endelig når kunden har modtaget bekræftelse fra registrator. Kunden afholder selv betaling af opretholdelse af domænennavn(e), så domænet er registreret i kundens eget navn ved køb af webhotel.

6. Reklamation

6.1 CPHS yder 14 dages reklamationsret, hvor kunden har mulighed for at påpege mulige fejl og mangler, som ønsket udbedret. Perioden for reklamationsretten påbegyndes fra overdragelse af hjemmesiden.

7. Fortrydelsesret

7.1 Fortrydelsesret. Ved bekræftelse af en aftale mellem CPHS og kunden, har kunden ingen fortrydelsesret, medmindre andet er aftalt mellem CPHS og kunden, man har kun en reklamationsret ved fejl og mangler. Det fremgår af punkt 6.1.

8. Force majeure

8.1 CPHS kan ikke holdes ansvarlige for skade eller mangel på arbejde, der skyldes force majeure. Hvis leveringsfristen ikke kan overholdes grundet forhold som vi hos CPHS ikke har kunne have forudset, da tilbuddet blev fremsendt, aftales en passende leveringsdato ved første kommende mulighed. CPHS er ikke forpligtet til at betale erstatning under nogen omstændigheder såfremt fejllevering, manglende levering eller afbrydelse.

9. Ansvar

9.1 CPHS er i intet tilfælde ansvarlig for kundens datatab, indirekte tab og følgeskader.

9.2 CPHS fraskriver sig ethvert ansvar ved negativ omtale på kundens profil(er) på sociale medier.

9.3 CPHS fraskriver sig et hvert ansvar for det af kunden tilsendt materiale. Det er således kundens eget ansvar, at sørge for alt indhold og materiale overholder ophavsret, at man er berettiget til at bruge det, og man ikke bryder gældende lovgivning.

10. Rettigheder

10.1 CPHS har ejendomsret og immaterialret til resultatet af aftalen og tillægsaftalen, indtil sidste rate er betalt.

11. Andet referencer/cases

11.1 CPHS har ret til at bruge et hvert projekt/opgave som reference og til salgsmateriale.

 

Have no product in the cart!
0